SOKOLSKA ULICA 45, MARIBOR
OD PON-PET 7.00 - 17.00
070 842 123

3D laserski skenerji

Geoinstrument > 3D laserski skenerji

X120 GO SLAM

STONEX X120GO je trenutno najnaprednejši mobilni 3D SLAM skener na trgu z več inovacijami. X120GO je prvi SLAM skener, ki ima vgrajene 3 RGB kamere, RTK modul za georeferenciranje v realnem času in kompleten napajalnik v ročaju naprave! Poleg teh novosti ima X120GO tudi NAJUGODNEJŠO ceno.

XVS vSLAM 3D skener

Tehnologija Visual SLAM določa položaj in orientacijo kamere glede na okolje, hkrati pa preslikava okolje pred in okoli nje. S pomočjo fotografij se točke triangulirajo (določi se 3D položaj). Med hojo in zajemanjem prizora v gibanju vas bo vmesnik v realnem času vodil pri zbiranju podatkov, vam predlagal hitrost vašega gibanja in se po potrebi vrnil na območje, da bo slika dovolj prekrita.

F6 ročni mobilni 3D skener

Stonex F6 je napredni 3D ročni skener za hitro skeniranje manjših in večjih objektov in površin z male in velike razdalje. Na podlagi patentiranega algoritma inovativnega kodiranja F6 zagotavlja vrhunsko kakovost podatkov, zaradi česar je vrhunska naprava za skeniranje kompleksnih prizorov v nekaj sekundah.

X150 3D laserski skener

X150 je robusten in enostaven 3D skener za hitro merjenje do 150 m. “Multi-line full dome Lidar” tehnologija zagotavlja izdelavo 3D modelov za razne aplikacije. X150 je opremljen z lastno programsko opremo za obdelavo in je združljiv tudi s programsko opremo Stonex Cube-scan in Stonex Reconstructor. Popolno orodje za hitre topografske preglede in zemljevide notranjih prostorov.

3D laserski skener X300 New

STONEX X300 New – nov model za leto 2021 z novo širokokotno kamero SONY 16MPix HDR, bogato barvo slike in odlično globinsko ostrino. New je ena boljših in cenovno ugodnejših rešitev za 3D skeniranje ALL IN ONE, v celoti zasnovana in izdelana v Italiji.

XH120 mobilni 3D laserski skener – SLAM

XH120 je ročni laserski skener, ki temelji na najnovejši tehnologiji STONEX SLAM. Ta zmogljiv skener omogoča enostavno in hitro zajemanje 3D-modelov v zaprtih prostorih in na prostem, pri čemer odpravlja potrebo po zbiranju na desetine skeniranih posnetkov z različnih postaj in zapletenih registracij v več oblakih.

Iščete najboljše razmerje med ceno in kvaliteto?

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.