SOKOLSKA ULICA 45, MARIBOR
OD PON-PET 7.00 - 17.00
070 842 123

Geodetski GPS

Geoinstrument > Geodetski GPS

Geodetski GPS Stonex S850+

Majhen, kompakten in zmogljiv sprejemnik z 1408 kanali. Inovativen dizajn – 140x140x71mm, izdelan iz visoko trdne magnezijeve zlitine, zaradi česar je močan, odporen, lahek in privlačen. Možnost merjenja z naklonom do 60 °. S svojimi zmogljivostmi je primeren za terensko delo na območjih kompleksnega terena.

Geodetski GPS Stonex S900+

Stonex S900+ s kar 1408 kanali . Ima dve visoko zmogljivi bateriji z več kot 12 urami delovanja na terenu. S900+ je opremljen tudi z dodatnim senzorjem IMU z naklonom do 60 °. Hitra inicializacija, naklon do 60 ° in natančne koordinate točk s preprostim klikom. Bluetooth in Wi-Fi omogočata vedno zanesljiv pretok podatkov do kontrolerja.

Geodetski GPS Stonex S900A

800-kanalni Stonex S900A je nova generacija GNSS sprejemnika serije S9 s še boljšimi karakteristikami, ki je zadržala ugodno ceno. S900A je še manjših dimenzij in teže, kar omogoča še lažje delo na terenu.

Geodetski GPS Stonex S980A

Integriran GNSS sprejemnik Stonex S980A spremlja vse razpoložljive satelitske signale. Hitra internetna povezava je zagotovljena prek modema 4G GSM, modula Bluetooth in Wi-Fi pa omogočata vedno zanesljiv pretok podatkov do kontrolerja.

Geodetski GPS Stonex S990A

Stonex S990A je 800-kanalni GNSS sprejemnik z novo funkcijo, ki izboljša zmogljivost meritev na terenu. Novi sistem IMU omogoča merjenje z nagibom pod kotom do 60°: hitra inicializacija, hitro in natančno merjenje.

Geodetski GPS rover S850A

Stonex S850A New GNSS sprejemnik je idealna rešitev za vsa geodetska dela na terenu. Napredna zasnova sprejemnika daje S850A New odlično sposobnost spremljanja signalov GNSS in je odporen na motnje.

Geodetski GPS Stonex RTK GIS GPS S70G

Nov ročni visoko natančen GNSS RTK sprejemnik za GIS in RTK. S70G je dvofrekvenčni GNSS sistem z GPS, GLONASS, Galileo in BeiDou sprejemom, ki omogoča preprosto in hitro zbiranje podatkov in fotografij na terenu.

Geodetski GPS Stonex S580

Poslovite se od velikih kovčkov. Tukaj je nov žepni RTK GPS sprejemnik s centimetersko natančnostjo. S580 spremlja dvofrekvenčne (L1, L2) signale in deluje z vsemi satelitskimi sistemi. Je zelo majhnih dimenzij: 13x7x3 cm.

Terenska tablica Stonex UT12P

STONEX UT12P je nov profesionalni GNSS sprejemnik – terenska tablica, lahek, robusten, posebej zasnovan, da prenese najtežje terenske razmere. Zaslon visoke ločljivosti 6 ″ in operacijski sistem Android 10.

Terenska tablica UT32

Barvni zaslon na dotik UT32 je odlično viden na neposredni sončni svetlobi. Opremljen z vsemi najnovejšimi funkcijami, GPS sprejemnikom, LTE 4G modemom, Bluetooth, WiFi, dve kameri (5MPix spredaj, 13MPix zadaj).

Terenski kontroler Stonex SH5A

Kontroler STONEX SH5A se lahko uporablja v kateri koli situaciji, kjer koli se nahaja osebje na terenu.Ta naprava Android lahko zagotovi izkušnjo brez primere za vse strokovnjake, ki iščejo zmogljiv in prilagodljiv instrument.

Iščete najboljše razmerje med ceno in kvaliteto?

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.