SOKOLSKA ULICA 45, MARIBOR
OD PON-PET 7.00 - 17.00
070 842 123

Totalne postaje

Geoinstrument > Totalne postaje

Totalna postaja Stonex R60

R60 je postaja s 5,5-palčnim zaslonom na dotik in operacijskim sistemom Android 11, ki zagotavlja izkušnjo, podobno pametnim telefonom, v smislu enostavne uporabe in domačnosti. Z operacijskim sistemom Android 11 lahko preprosto dostopate do širokega nabora funkcij , zaradi česar je vaše delo na terenu učinkovitejše in produktivnejše.Več

Robotska totalna postaja Stonex R180

R180 je na voljo v dveh različicah, 0,5″ in 1″ sekunde. Pri obeh modelih sta med najpomembnejšimi in cenjenimi lastnostmi tihost in gladkost iskanja in vrtenja prizme. Opremljena z operacijskim sistemom Android ima R180 Cube kot vgrajeno programsko opremo.

Totalna postaja Stonex R20

Natančna, učinkovita in enostavna totalna postaja. Stonex R20 združuje funkcionalnost in zanesljivost. Optimalna merilna zmogljivost do 5000 m s prizmo, 600 m brez prizme in 2 ″ kotna natančnost.

Totalna postaja Stonex R25

Tahimeter STONEX R25 je nadgrajena različica STONEX serije totalnih postaj R2. Pomembna specifikacija je izredno natančno merjenje razdalj z natančnostjo milimetra, pri merjenju kotov z natančnostjo 2 sekund.

Totalna postaja Stonex R35

STONEX R35 je tahimeter ki temelji na Windows CE operacijskem sistemu. Z obojestranskim barvnim zaslonom omogoča geodetom jasno, grafično predstavo meritev. Tahimeter odlikuje robustno ohišje, certifikat IP55 za praho in vodotesnost.

Totalna postaja Stonex R80

Natančna, učinkovita in enostavna totalna postaja. Stonex R20 združuje funkcionalnost in zanesljivost. Optimalna merilna zmogljivost do 5000 m s prizmo, 600 m brez prizme in 2 ″ kotna natančnost.

Iščete najboljše razmerje med ceno in kvaliteto?

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.